Podcasten der går bagom og videre end agilitet. Agilitet er en "hot potato" i mange virksomheder og noget, der interesserer mange, men det bliver mere og mere klart, at agilitet ikke er nok. At indføre Scrum løser langtfra dit problem. Men hvad skal der så til? I podcasten behandler, parterer og diskuterer vi emner inden for den agile sfære... and beyond!

Tak fordi du lytter med! Space hugs fra Katrine & Ole


Lyt med på:

Episoder

Ole Rich Henningsen

Yoda, nå nej, Ole er en af Danmarks mest erfarne agile coaches. Han har siden 2002 hjulpet virksomheder med transformation. Alligevel er agil coach en begrænsende titel. Ole er virksomhedsindehaver, produktudvikler, musiknørd, computerspilselsker, entreprenør og meget andet - en “maker” ind i sit dybeste DNA. Oles erfaringer med agilitet kommer til udtryk i form af en nærmest ubegrænset viden - af og til garneret med en smule metaltræthed.

Katrine Hald Kjeldsen

Katrine er agil coach i Syndicate, hvor hun sammen med kunderne tager på opdagelsesrejse i det agile terriorium. Vejen ind i Agile skete via en tilfældig telefonopringing i 2016, men universet har nok haft en finger med i spillet, for det sjælelige match er 100 %. I agile år er Katrine måske nok en Young Padawan, men hendes mangeårige erfaring inden for kommunikation og facilitering giver hende en sund undren og meget lidt ingeniør-agtige perspektiver på IT og agilitet.