Vilkår og betingelser

Priser

Alle priser på Syndicate er opgivet i danske kroner og er inklusive alle skatter og afgifter men eksklusive moms. Betalingsgebyr afregnes efter PBS’ tilladte satser for den pågældende korttype og er inkluderet i priserne.

Betaling

Efter afholdt kursus sender vi en faktura til den person der er angivet under betalingsinformation ved tilmeldingen.

Framelding (fortrydelsesret)

Framelding > 3 uger før første kursusdag: Der betales ikke for kurset.
Framelding 2-3 uger før første kursusdag: Der betales 50% af kursusgebyret.
Framelding < 2 uger før første kursusdag: Tilmeldingen er bindende og der betales fuld pris.

Framelding foregår pr. mail til info@syndicate.dk

Kursusændring

Vi udvikler løbende vores kurser, og der kan derfor forekomme ændringer i kursusbeskrivelserne. Eventuelle ændringer bliver offentliggjort og opdateret på syndicate.dk. Vi forbeholder os ret til at ændre tid, kursussted, pris, underviser og indhold samt ret til at aflyse et kursus, såfremt deltagerantallet bliver mindre end forudsat. Ved aflysning eller væsentlige ændringer får den enkelte deltager besked direkte til den e-mailadresse, der er opgivet ved tilmelding.

Forplejning

Ved vores åbne kurser er frokost, kaffe og forfriskninger inkluderet i kursusprisen (gælder dog ikke ved online kurser).

Håndtering af personoplysninger

Vi distribuerer ikke persondata herunder ved, men ikke begrænset til, indirekte/direkte salg, videregivelse, udlejning og/eller overdragelse. Data opbevares kun til brug for det givne salg og jf. årsregnskabsloven, og enhver bruger kan rette kontakt og få agtindsigt i det registrerede. Din e-mail vil alene blive anvendt i overensstemmelse med Markedsføringslovens § 6 litra a (og vi bestræber os på kun at sende et minimum vedr. det pågældende salg).

Brug af teknologi

Syndicate anvender cookies til løbende at overvåge aktiviteter på websitet, herunder al kommunikation, som løbende bliver læst og logget. Der anvendes også cookies på hjemmesiden med det formål at kunne give dig en bedre oplevelse. Ved accept giver du samtykke til Syndicate U's brug af sådan teknologi.

Samtykke til behandling af øvrige oplysninger

Som bruger giver du samtykke til, at Syndicate må behandle øvrige oplysninger, herunder kundenummer, brugernavn, password, IP-adresse, login, logintidspunkter (år-måned-dagtime-minut) samt øvrige interaktioner med Syndicates server, herunder kopiering af tekster og billeder, loginfrekvenser. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Samtykke til markedsføring pr. e-mail

Som bruger giver du endvidere samtykke til, at Syndicate må fremsende e-mails, herunder markedsføring af egne eller tredjemands produkter eller ydelser.