Facilitator Forum

Facilitator Forum er skabt med det formål at samle praktiserende facilitatorer på tværs af brancher og roller i et inspirerende fællesskab med fokus på faglig udvikling og erfaringsudveksling.

Deltag i vores Q&A

Den 15. april
Kl. 09.30-10.00 i Teams

Har du spørgsmål eller er nysgerrig efter at vide mere om, hvad Syndicates Facilitator Forum kan tilbyde dig? Så har vi den perfekte mulighed for dig!

Deltag i vores uformelle Q&A-session over Teams, hvor Camilla Linnemann og Mark Ewert åbner op for dialogen og svarer på alle dine spørgsmål om vores nye forum.

Tilmeld

Netværk og kursus i ét

Med Facilitator Forum kan du ikke bare holde dig knivskarp indenfor professionel facilitering – du kan bevæge dig til næste niveau som facilitator 🌟

Som medlem bliver du en del af et skarpt fagligt fællesskab, hvor du kan hente inspiration fra folk i andre spændende virksomheder, samtidig med du får adgang til materiale, der normalt vil kræve adskillige hele kursusdage.

Det får du

Adgang til et inspirerende netværk af skarpe faciliterings-hjerner, du kan sparre med

3 fysiske events i løbet af året, hvor du lærer nyt, skaber idéer, deler erfaringer og får feedback

Mulighed for at eksperimentere og prøve nye ideer af

En medlemspakke med eksklusivt indhold, både fysisk og digitalt med mere end 100 video-lektioner

Tilmeld dig Facilitator Forum
Pris for 1 års medlemskab kun 6.500 kr. (8.125 kr. inkl. moms)

Hvad er rammen for netværksdagene?

​På netværksdagene tager vi udgangspunkt i disse kerneområder:

Dig som facilitator

Deltagerne på de workshops/møder, du faciliterer

Organisationen og konteksten du befinder dig i

Rammen sikrer, at vi erfaringsudveksler og dækker de mange niveauer og emner indenfor facilitering.

Hvorfor Facilitator Forum?

Facilitering er det effektive greb, der muliggør struktureret dialog og vellykket beslutningstagning i grupper. Det hjælper med at navigere i komplekse processer, sikrer at alle stemmer bliver hørt og fremmer kreativ problemløsning.

Som en dygtig facilitator svinger du taktstokken ift. at forbedre samarbejde og innovation og i sidste ende maksimere potentialer og resultater.

Eller sagt med andre ord: En skarp og erfaren facilitator kan gøre en kæmpe forskel i alle organisationer.

I Syndicate har vi fået forespørgsler fra flere kunder; om vi ikke ville facilitere et netværk på tværs af virksomheder, så deltagerne kan lade sig inspirere og udvikle fagligheden omkring facilitering.

Hvem er det for?

Facilitering er allerede en del af dit kompetencebælte, og du har og har lyst til at få endnu flere konkrete erfaringer med at facilitere møder, workshops og samarbejder.

Om du arbejder i den private eller offentlige sektor, er leder, proceskonsulent, forretningsanalytiker eller astronaut, gør ingen forskel. Du behøver heller ikke have en Ph.d i facilitering; det vigtige er, at du praktiserer facilitering til dagligt. 

Hvorfor skal du deltage?

Som medlem i Facilitator Forum får du

Værdifuld erfaringsudvikling med ligesindede facilitatorer, der kan bidrage til at gamle mødemønstre får en produktiv makeover.

Mulighed for at afprøve nye faciliteringsteknikker og skabe mere engagerende og handlingsorienterede oplevelser for dine deltagere.

Et kreativt laboratorium, hvor vi sammen eksperimenterer med nye idéer og tilgange til facilitering.

Et sikkert rum, hvor du lærer at håndtere, når møder og workshops bliver intense.

Hvornår mødes vi – og hvor?

27. august 2024

Aarhus

8. oktober 2024

Østjylland

5. marts 2025

Østjylland

Alle arrangementer faciliteres af Syndicate og varer fra kl. 9-14​ inkl. frokost.

Indholdet vil være en god blanding af faglige oplæg, øvelser, erfaringsudveksling og networking.

Alt det får du, hvis du tilmelder dig

Udover det fantastiske facilitator-fællesskab, så får du som medlem også 👇 

Adgang til kurserne Grafisk Facilitator Online og Facilitator Online = Mere end 100 grundige video-lektioner med 11 timers undervisning for ambitiøse facilitatorer

Tegneblok

Facilitatorkort

Syndicate-penalhus med udvalgte Neuland-tuscher

Det siger deltagerne

“Det var virkelig fedt at dele erfaringer med nogen, der har samme interesse som en selv. Det at prioritere tid til at nørde med noget i dybden er bare SÅ vigtigt for, at man hele tiden flytter sig.”

Lise Starck

Business Improvement Lead

“Det var simpelthen så god en dag. Fyldt med inspiration, selvindsigt og dygtige dejlige mennesker. Jeg glæder mig helt vildt til, vi skal nørde sammen igen!”

Kamilla Osnes

Agile Coach og Facilitator

Spørgsmål & svar

Hvad hvis jeg ikke kan deltage alle datoer?

At du ikke kan deltage én af dagene skal ikke afholde dig fra at hoppe ombord i netværket. Du må gerne sende en kollega i stedet, hvis du ikke kan.

Får man lektier for?

Vi er ambitiøse, hvilket du selvfølgeligt også er, så regn med, der nogle gange er forberedelse, før vi samles.

Kan vi deltage flere fra samme virksomhed?

Ja, det er oplagt, at I er flere, der arbejder med facilitering i jeres organisation, som får et nyt skud inspiration sammen.

Fortsætter medlemskabet efter et år?

Det er selvfølgeligt altid frivilligt, om man vil være med i klubben, men vi har tænkt os at fortsætte faciliteringsfællesskabet med nye events i 2025, så vi håber selvfølgeligt, at alle fornyer deres medlemskab hvert år.

Hvordan bliver masterclass’en afholdt?
Masterclass’en afholdes på Teams, så du kan deltage enten via browser eller din Office 365-løsning.  

Er det ren ”forelæsning”?
Nej, undervisningen er en blanding af underviser Kresten Banke, der fortæller om OKR og så øvelser og dialog, så du får mest muligt ud af det – og du kan gå fra Masterclass’en med noget, du kan gå direkte ud og bruge i dit arbejde.

Kommer der flere masterclasses på et andet tidspunkt?
På nuværende tidspunkt har vi kun planlagt én Masterclass den 5. februar 2024.

Hvor mange er med?
Der er plads til 30 elever på OKR Masterclass. Pladserne vil blive fyldt op efter først-til-mølle-princippet.  

Får man lektier for?
Der vil inden Masterclass blive sendt et link til en artikel, du med fordel kan læse, inden undervisningen begynder, men der vil ikke være offentlig udskamning, hvis du ikke har fået den læst.  

Kan vi deltage flere fra samme virksomhed/team?
Ja, det vil være oplagt at deltage flere sammen, da OKR er en holdsport!

Får jeg papir på, at jeg har deltaget?
Ja, vi sender et diplom på mail efter afholdt Masterclass.

Er indholdet på masterclass’en fortroligt?
Masterclassen er et ”lukket rum” for dem, der er inviteret. Vi opfordrer til at alle deler de OKR’er, de arbejder på under Masterclass’en, men det er selvfølgeligt helt frivilligt, hvor meget og hvad man ønsker at dele.  

Hvordan betaler man?
Vi sender en mail med faktura, inden Masterclass afholdes.

Mød facilitatorerne fra Syndicate

Mark Ewert-Junge

Mark Ewert-Junge er en rutineret produktudvikler med mere end 10 års erfaring inden for digital produktudvikling og produktledelse. Facilitator-værktøjskassen har altid været flittigt brugt, når Mark har skulle sikre idérigdom, fælles fodslag og fremdrift i udviklingsprocesserne.

Mark har også udviklet facilitering som et spil; nærmere bestemt Syndicates facilitator-kort.

I Syndicate arbejder Mark som både konsulent og underviser, og han har en solid forståelse for, hvordan god facilitering kan hjælpe med at skabe værdi for både kunder og virksomhed.

Camilla Linnemann

Camilla Linnemann er en passioneret og erfaren facilitator. Hun krydrer sit teoretiske afsæt som Certificeret Business Facilitator (IAF) med et særligt blik for at inddrage deltagere og medarbejdere i problemløsning gennem workshops og møder.

Hun skaber bl.a. værdi gennem visuelle virkemidler og inspirerer altid med nye metoder og teknikker til at engagere og skabe motivation.  

Camilla har afholdt adskillige kurser i facilitering og grafisk facilitering – altid med fokus på at sætte deltagernes dagligdag i centrum og få tuschen i hånden fra start.