Kurser og uddannelser, der giver superkræfter til dig og din virksomhed

Syndicate leverer målrettede kurser og uddannelser, der kan give dig og din organisation konkrete værktøjer, inspiration og ikke mindst mod til at tage det næste skridt.

Omdrejningspunktet er, at du som deltager skal kunne praktisere din nye viden i hverdagen. Det gør, at tilfredsheden blandt vores kursister altid er i top.

I Syndicate tilbyder vi både:

Åbne kurser og uddannelser med deltagere fra forskellige virksomheder, så du også kan få styrket dit netværk.

Online-kurser, som du kan tage i ro og mag på din computer, når og hvor det passer dig

Virksomhedskurser og -uddannelser, hvor forløbene skræddersyes til den enkelte virksomhed – og kan afholdes hos jer eller online fra vores profesionelle tv-studie

Er du på udkig til dig selv?

Ønsker du at tilmelde dig et kursus eller en uddannelse som enkelt person, kan du finde vores udvalg på Syndicate U.

Læs mere på Syndicate U

Transformation Leadership

For Scrum Masters og Agile Coaches og folk i lignende roller. Lær hvordan du arbejder med forandring og bliver fortrolig med ‘true leadership’ både i dit team og din organisationen.

Product Leadership

For Product Owners og Product Managers og folk i lignende roller. Lær hvordan du arbejder med at skabe kontinuerlig værdi til brugere og kunder.

Agile Leadership

For alle ledere. Opnå den forståelse og træning, du har brug for, i din rolle som formel leder i en agil kontekst.

Product Leadership

Product Owner

Som Product Owners spiller I en essentiel rolle i Scrum Teamet. På dette Product Owner certificerings-kursus lærer I, hvordan I arbejder med at skabe kontinuerlig værdi til brugere og kunder.

Lær mere om Product Owner

Agile Leadership

No items found.

Agile Onboarding

Agile Onboarding er et helt nyt online undervisningskoncept, der er under udvikling. I er velkomne til at kontakte os for mere information.

Kontakt os for at høre nærmere

Vi har gjort det mange gange før - fx sammen med Norlys

Energiselskabet Norlys er på en rejse mod at blive mere agile - og det får de vores hjælp til: Vi har givet dem et skræddersyet forløb, der både indeholder uddannelse af deres medarbejdere og et par af vores dygtigste konsulenter til at hjælpe dem godt i gang "ude i marken".

Skal vi tale videre?

Vil du høre mere og finde en løsning, der passer perfekt til dine udfordringer? Astrid og Camilla glæder sig til at høre fra dig.

Du kan også sende en e-mail til: info@syndicate.dk

Astrid Staunstrup Rømer

Camilla Linnemann