Kurser og uddannelser til virksomheder, der vil udfolde deres fulde potentiale

Vi vil inspirere, motivere og udvikle mennesker og organisationer. Derfor er alle vores undervisere erfarne produktudviklere med stor teoretisk ballast og lang praktisk erfaring.

Omdrejningspunktet for vores kurser og uddannelser er, at deltagerne skal kunne praktisere deres nye viden i hverdagen.

Alle kurser og uddannelser kan både afholdes hos jer eller online fra vores professionelle studie. Studiet er netop indrettet til at skabe de bedste rammer for online læringsforløb og virtuelle workshops.

Er du på udkig til dig selv?

Ønsker du at tilmelde dig et kursus eller en uddannelse som enkelt person, kan du finde vores udvalg på Syndicate U.

Læs mere på Syndicate U

Transformation Leadership

Scrum Master

På dette Scrum Master certificerings-kursus får I en solid forståelse for rollen som Scrum Master.

Lær mere om Scrum Master

Scrum Master Advanced

Er I erfarne Scrum Masters, der gerne vil tage jeres viden og evner til det næste niveau? Så er dette kursus skabt præcis til jer.

Lær mere om Scrum Master Advanced

Professional Agile Coach

Med denne uddannelse får I de kompetencer og værktøjer der skal til, for at kunne fungere som Agile Coach i en professionel kontekst.

Lær mere om PAC

Product Leadership

Product Owner

Som Product Owners spiller I en essentiel rolle i Scrum Teamet. På dette Product Owner certificerings-kursus lærer I, hvordan I arbejder med at skabe kontinuerlig værdi til brugere og kunder.

Lær mere om Product Owner

Product Leadership

Product Leadership-kurset er for jer, der er erfarne Product Owners, og gerne vil have fyldt værktøjskassen med ny viden og inspiration til, hvordan I arbejder med digitale produkter, der bidrager med reel værdi til jeres kunder.

Lær mere om Product Leadership

Product Leadership in Practice

Product Leadership in Practice er skabt til dig, som er klar til at tage tøjlerne og sætte dig i førersædet, når der skal udvikles værdifulde produkter.

Lær mere om PLIP

Agile Leadership

Agile Leadership

Dette kursus giver jer en forståelse for det agile paradigmeskifte og introducererjer til de tre grundlæggende masteries, som den agile leder bør være opmærksompå. Kurset planlægges i samarbejde med jer og varer som udgangspunkt to dage. I er velkomne til at kontakte os for mere information.

Kontakt os for at høre mere

Agile Leadership in Practice

Agile er i et paradigmeskifte, som kræver ny indsigt og kilometer i benene. Denne uddannelse giver jer den forståelse og den træning, I som ledere har brug for i praksis.

Agile Leadership in Practice

Agile for Corporate Management

Dette forløb berører alle dimensioner af en agil transformation på et organisatorisk og strategisk niveau.
I er velkomne til at kontakte os for mere information.

Kontakt os for at høre mere

Agile Onboarding

Agile Onboarding er et helt nyt online undervisningskoncept, der er under udvikling. I er velkomne til at kontakte os for mere information.

Kontakt os for at høre nærmere

Vi har gjort det mange gange før - fx sammen med Norlys

Energiselskabet Norlys er på en rejse mod at blive mere agile - og det får de vores hjælp til: Vi har givet dem et skræddersyet forløb, der både indeholder uddannelse af deres medarbejdere og et par af vores dygtigste konsulenter til at hjælpe dem godt i gang "ude i marken".

Skal vi tale videre?

Vil du høre mere og finde en løsning, der passer perfekt til dine udfordringer? Annemette og Camilla glæder sig til at høre fra dig.

Annemette Samina Vøgg

Head of Syndicate København

Camilla Linnemann

Head of Relations

Leder du efter et kursus eller en uddannelse til dig selv?

Syndicate U er for dig, der er på jagt efter inspiration, viden og faglige redskaber, der sætter din karriere i bevægelse.

Lær mere på Syndicate U