Episode 67 - Bagom Clever – Danmarks mest selvorganiserende virksomhed?

Clever er en af de mest spændende virksomhedscases i Danmark, når det gælder NWOW. Når de siger selv- og medledelse, så mener de det. 250+ mennesker arbejder ud fra sociokratiske og TEAL principper aldeles uden chefer.

Clever er med andre ord et kæmpe og ekstremt modigt eksperimentarium for fremtidige arbejdsformer, og i dette afsnit tager Ole og Katrine temperaturen på eksperimentet sammen med Vicki Sigvert Laier og Emil Okkels Klein fra Clever.

Hvordan kan det i det hele taget lade sig gøre? Hvordan fungerer det konkret i hverdagen? Hvilke problemer kan man støde på, når medarbejdere har det fulde ansvar for både produktudvikling og organisationsudvikling? Og hvor hvad ligger på den organisatoriske ønskeliste, nu hvor virksomheden på rekordtid er vokset fra 40 til 250 medarbejdere? Er sociokrati nok? Eller skal der mere til?

Disse spørgsmål får du svaret på - samt mange, mange flere. For selvfølgelig er det ikke en lille kort samtale på en time, vel? Det kan du nok forstå 😊

🔗 Links

Clevers hjemmeside: https://clever.dk

Sociocracy 3.0 – The Novel: Unleash the Full Potential of People and Organizations: https://www.amazon.com/Sociocracy-3-0-Unleash-Potential-Organizations/dp/9401463980

Vicki Sigvert Lajer på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/vickisigvert/

Emil Okkels Klein på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/emilklein/

 

👩🏼👨🏼Dine værter

Find Katrine Hald Kjeldsen på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/katrinekjeldsen/

Find Ole Rich Henningsen på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/olerichhenningsen/

Skriv til os på hej@toagilityandbeyond.dk. Feedback, kommentarer og forslag modtages med kyshånd.

Tilbage til oversigten