Episode 59 - Hvad fanden gør vi med podcasten? Redaktionsmøde for åben mikrofon

Det er sæsonopstart i TAAB, og Ole og Katrine er ærligt talt blevet lidt for magelige i podcast-rillen. For det går jo meget godt. Konceptet virker jo. Eller gør det? Faktisk er lyttertallene stagnerende, og det betyder, at det er på tide at se hinanden grundigt i øjnene. Derfor er sæsonens første episode et live redaktionsmøde med kollegerne Camilla Linnemann (salgs- og relationsansvarlig i Syndicate), Gorm Ruge (kommunikations/marketing-mand og traditionalist-journalist) og ikke mindst Peter Grauholt Hansen, som redigerer podcasten.

Katrine og Ole får lov at stå skoleret og ikke mindst blive bombarderet med ideer til nye emner og retning for podcasten. Skal podcasten gå mere efter sensation og aktualitet? (Gorms ønske) Skal vi i højere grad dyrke vores uenighed som fagpersoner?(Camilla loves that shit) Eller skal vi lave flere gakkede tjek-ins? (Så Peter kan få noget at more sig over, når han klipper).

Alt det kan du faktisk få indflydelse på, hvis du giver feedback. I dette spørgeskema får du mulighed for at give generel feedback til podcasten og ikke mindst stemme på den tsunami af ideer, som kollegerne kaster efter værterne.

Spørgeskema: https://syndicatedk.typeform.com/to/tDw1ywZ4

Camillas LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/camilla-linnemann/

Gorms LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/gormruge/

Peters LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petergrauholt/

 

Yndlingsafsnit:

Episode 50 ”Hånden i hvepsereden 2: Vi bekender SAFe-kulør” – eller ”Den med dildoen”
https://www.syndicate.dk/toagilityandbeyond/episode-50-handen-i-hvepsereden-2 (Peter)

Episode 48 ”Endnu et True Crime-afsnit: Hvad skete der egentlig i Nuuday” https://www.syndicate.dk/toagilityandbeyond/episode-48-endnu-et-true-crime-afsnit-hvad-skete-der-egentlig-i-nuuday

Episode 42 ”True Crime-afsnittet: Hvorfor nedsmeltede Basecamp?” https://www.syndicate.dk/toagilityandbeyond/episode-42-true-crime-afsnittet-hvorfor-nedsmeltede-basecamp  
(begge nomineret af Gorm, fordi ”whodunnit”. +1 fra Ole)

Episode 58 ”En lummer sommervarme har lagt sig over studiet” https://www.syndicate.dk/toagilityandbeyond/episode-58-tilstandsrapporter-og-djof-amok (Katrine - fordi Ole lavede en fest)

Episode 25 ”Agil Lingo Bingo” https://www.syndicate.dk/toagilityandbeyond/episode-25-agile-lingo-bingo (Katrine fordi det er en anderledes episode)

Episode 26 ”Dine øjenlåg bliver tunge. Fra nu af hyrer du kun fuldtids-Scrum Masters” https://www.syndicate.dk/toagilityandbeyond/episode-26-dine-ojenlag-bliver-tunge-fra-nu-af-hyrer-du-kun-fuldtids-scrum-masters (Katrine, fordi det er et afsnit lytterne refererer til igen og igen)

Episode 51 ”Marianne i regnskab har en diagnose, du ved det bare ikke” https://www.syndicate.dk/toagilityandbeyond/om-neurodiversitet-pa-arbejdspladsen (Katrine, fordi neurodiversitet får hendes hjerte til at banke)

Episode 55 ”To Agility and Beyond Live!! Scrum Masteren som forandringsagent” https://www.syndicate.dk/toagilityandbeyond/episode-55-to-agility-and-beyond-live-scrum-masteren-som-forandringsagent (Ole fordi det var anderledes og bragte ham ud af komfortzonen)

Tilbage til oversigten