Hvorfor Path & Pattern? | Første post på Syndicates blog

Ole Rich Henningsen

Relation

orh@syndicate.dk

2

min. læsetid

September 10, 2018

Du kender sikkert ordspillet “God — bedre — bedst”. Ordspillet hviler på en selvfølge, om at det går ud på at blive bedst, og i jagten på det bedste, bevæger du dig hen ad en opadstigende kurve fra god til bedre til bedst.

Men hvad vil du egentlig helst være: God, bedre eller bedst?

Personlig vil jeg helst være bedre. Det indikerer en bevægelse. Noget som ikke går i stå. En kontinuerlig bevægelse uden nogen specifik destination. Det er det, der driver mig. Det er en læringsrejse, jeg er på. Jeg ved ikke helt, hvor vejen fører hen, men jeg ved, at min passion for at blive bedre leder mig.

Det er denne bevægelse mod det bedre, som Path & Pattern skal repræsentere.

Path & Pattern er Syndicates teamblog. Her vil vi behandle emner inden for alt fra Domain Driven Design over personlig udvikling til agile coaching. Vi vil dele ups and downs fra vores professionelle liv. Og vi vil sigte efter at blive bedre.

Vi skriver bloggen fordi:

  • Vi alle er på en læringsrejse
  • Vi alle gerne vil være mere bevidste om vores rejse
  • Vi vil beskrive de mønstre, vi spotter undervejs
  • Vi kan kigge tilbage på, hvor vi var
  • Andre kan følge med i vores færd

Det har oftest været konteksten, der har skabt retningen i mit professionelle liv. Vejen har snoet sig en del og nogle gange har den delt sig. Nogle gange har jeg valgt retningen bevidst. Andre gange ubevidst.

Der er ofte andre, der er gået samme vej. Som har stået længere nede af vejen. Det er mennesker, jeg ser op til. Mennesker som leder og guider mig. Mine mentorer. Mine guruer. Jeg følger ofte i deres spor, men andre gange går jeg min egen vej.

Når jeg kigger tilbage, kan jeg se, hvor jeg var. Jeg kan også finde tilbage. Jeg kan se, at jeg har flyttet mig. Jeg lærer at spotte mønstre, der gør, at jeg bliver bedre. Jeg bliver bedre til at navigere og går ikke i ring.

Nu kan du følge med på vores rejse.

Vil du vide mere om agile? Kom med Backstage!
Hold dig opdateret med den nyeste viden inden for agile og digital produktudvikling. Tilmeld dig 👉🏻 syndicate.dk/backstage

Endnu mere guf til din hjerne og karriere