Oversigt

6 | Venner på arbejdspladsen – go eller no go?

Gode venner på arbejdspladsen, er det ikke det vi alle drømmer om? Vi bruger så mange timer af vores liv på arbejde og indimellem opstår der sød vennemusik.

Men er det egentlig en fordel eller ulempe for dig selv og for virksomheden, at der eksisterer venskaber på arbejdspladsen?

Dagens afsnit handler om et emne med masse af iboende dilemmaer. Kan du som leder træffe fair beslutninger, hvis du er personlig ven med en, du er chef for? Eller bliver det lidt som fodboldtrænerens barn, der altid spiller lidt for meget eller lidt for lidt?

Camilla og Thomas dykker ned i dilemmaer og deler også deres personlige overvejelser omhvorvidt venskaber på sociale medier er go eller no go med kunder og arbejdsrelationer.

Så lyt med og hør, hvad du skal være opmærksom på, hvis du udvikler venskaber på arbejdspladsen, og find ud af, om Camilla og Thomas egentlig er venner.

Og husk, du altid kan skrive til Camilla og Thomas på monday@syndicate.dk med feedback, kommentarer og forslag.

 

👩👨🏻 Dine værter

- Find Camilla Linnemann på LinkedIn: https://rb.gy/zmzlu

- Find Thomas Karner-Gotfredsen på LinkedIn: https://rb.gy/cp3xg

Dine værter

Camilla
Linnemann

Camilla er udover at være Head of Relations i Syndicate også en erfaren facilitator, der har afholdt adskillige kurser i facilitering og grafisk facilitering.

Privat lever hun højt i Søhøjlandet med børn og bonusbørn og lige så højt aktivitetsniveau i de lokale sportsklubber.

Thomas
Karner-Gotfredsen

Thomas er konsulent hos Syndicate og en erfaren produktudvikler med særligt fokus på at sikre, at de agile værdier og principper spiller i organisationen og i de enkelte teams.

Privat lever han det søde forstadsliv i smilets by med hustru og to børn og en flot trampolin i haven.

Skriv endelig med feedback, kommentarer og forslag til monday@syndicate.dk