Oversigt

18 | Det skal fejres! Eller skal det?

I dette podcastafsnit dykker Camilla og Thomas ned i en verden af fejringer på arbejdspladsen og undersøger, om vi fejrer nok, for meget, forkert, og hvornår der egentlig er grund til at fejre?

Skal der små, hyppige anerkendelser til? Eller store gallafester som Virgin og Disney gør, når medarbejdere skal være motiverede og trives? Og er den danske kage-besættelse det helt rigtige fejringsmiddel?

Eller måske er alt det fejring mest tidsspild og en finansiel belastning for mange arbejdspladser, der skriger på flere hænder?

Sidst men ikke mindst diskuterer Camilla og Thomas selvfølgelig også, om det er de samme konfetti rør, der skal hives op på arbejde og i privaten.

Dine værter

Camilla
Linnemann

Camilla er udover at være Head of Relations i Syndicate også en erfaren facilitator, der har afholdt adskillige kurser i facilitering og grafisk facilitering.

Privat lever hun højt i Søhøjlandet med børn og bonusbørn og lige så højt aktivitetsniveau i de lokale sportsklubber.

Thomas
Karner-Gotfredsen

Thomas er konsulent hos Syndicate og en erfaren produktudvikler med særligt fokus på at sikre, at de agile værdier og principper spiller i organisationen og i de enkelte teams.

Privat lever han det søde forstadsliv i smilets by med hustru og to børn og en flot trampolin i haven.

Skriv endelig med feedback, kommentarer og forslag til monday@syndicate.dk