Hvordan leder du medarbejdere med en hjerne, der tager alternative ruter?
Og hvorfor er det en styrke for teamet at have kolleger, der ser tingene fra et andet perspektiv?
Det får du svar på, hvis du deltager i dette webinar 👇
Vidste du, at op til 20 % af medarbejderne på en gennemsnitlig arbejdsplads er neurodivergente – og endnu flere inden for tech og ingeniørfagene?
At være neurodivergent betyder, at ens hjerne fungerer anderledes end den neurotypiske norm. Neurodivergens er en paraplybetegnelse, der omfatter en række forskellige neurologiske variationer som ADHD, autisme, dysleksi, OCD m.v.
Men selvom der i de seneste år er kommet større åbenhed og mere viden omkring neurodiversitet, så mangler langt de fleste organisationer stadig sprog og strategier til at favne det.
Det betyder, at mange neurodivergente bruger uforholdsmæssigt meget energi på at maskere sig for at passe ind.
Katrine Hald Kjeldsen, der selv er neurodivergent, vil guide dig igennem “divergent ledelse” – et ledelsesbegreb, der kan hjælpe dig med at skabe de rette betingelser for dine neurodivergente kolleger. Med sin baggrund i både ledelse og coaching af neurodivergente har Katrine en unik indsigt i, hvordan små justeringer kan gøre en stor forskel.
Hvis du deltog på Katrines webinar om ledelse og neurodivergens tilbage i maj, så er du stadig velkommen på dette webinar, da der vil være nyt indhold.
Katrine er agil coach med særligt fokus på agil ledelse og organisationsforståelse. Hun har rådgivet ledelser i bl.a. Bankdata, Salling Group, the LEGO Group, og SEGES.’Hovedbudskabet er, at organisationens forandringsevne er en funktion af lederes evne til at forandre sig selv og træde ind i en helt ny type lederskab. Ledere skal lære et helt nyt organisatorisk landskab at kende og arbejde målrettet med at aflære traditionelle lederdyder.