5. december 2023 – kl. 10.00-11.00

Sådan bliver du den bedste Scrum Master for dit team og din virksomhed

Dette webinar er for dig, der er ny i forhold til at arbejde med Scrum – og du ønsker at steppe op i rollen som Scrum Master.

Efter webinaret har du:

·      Et overblik over, hvad det kræver af dig at være en god Scrum Master

·      Forståelse for, hvorfor Scrum Masteren er så vital en del af teamet

·      Forståelse for, hvad en Scrum Master ikke er

 På webinaret dykker vi ned i, hvad det vil sige at være Scrum Master – og hvad det kræver af dig som person. Hvad du skal være i stand til, og hvad du skal øve dig på. Hvorfor Scrum Masteren er en uundværlig brik i Scrum-frameworket – og hvad man egentlig laver (eller burde lave) som Scrum Master.

Vi kommer også til at vende, hvad der rent faktisk IKKE er en del af en Scrum Masters rolle, og hvordan vi kan arbejde med de ting, der ligger udenfor rollen.

Du vil efter webinaret have et bedre indblik i, om Scrum Master-rollen er noget for dig, og hvordan du har mulighed for at udvikle dig som Scrum Master.

Så kom og få din nysgerrighed stillet. Så kan vi sammenåbne op for, hvad det rent faktisk vil sige at være en god Scrum Master.

Tilmelding

Tak for din tilmelding. Du modtager en e-mail fra os når webinaret nærmer sig.
Der er desværre grus i maskineriet. Prøv igen.

På webinaret møder du

Claus Vagner Pedersen

Claus Vagner Pedersen brænder for at udvikle mennesker. Med afsæt i det agile har Claus siden 2007 arbejdet med teams, afdelinger og virksomheder for at skabe fokus på kunder og værdiskabelse.

Claus er og har været med til at drive flere af de største agile transformationer i Danmark. Han brænder for at skabe resultater og kontinuerlig forbedring for alle kursister gennem undervisning, coaching og mentoring.