8. december 2023 – kl. 13.00-14.00

Sådan kommer du bedst muligt fra start som Product Owner

Virksomheder ansætter i stigende grad dygtige Product Owners.
Vil du være en af dem? 🚀

Overvejer du at tage næste skridt i din karriere inden for produktudvikling og blive en Product Owner, eller er du bare nysgerrig på mulighederne, så er det her webinar noget for dig.

På webinaret møder du den erfarne Product Coach og underviser Peter Lindberg, der mener, at rollen som Product Owner er den vigtigste, sværeste og mest uudnyttede rolle i organisationer, der arbejder agilt. En Product Owner er essentiel for både værdiskabelse, forretning og ikke mindst kunderne.

På webinaret får du indblik i:

  • Hvad der skal til for at få den bedst mulige start på at blive den succesfulde Product Owner dine kunder og din virksomhed har brug for
  • De grundlæggende færdigheder, værktøjer og teknikker er, som en succesfuld Product Owner skal mestre
  • Faldgrupper der lurer for dig som Product Owner, og hvordan du kan forberede dig på at undgå at falde i dem

Til sidst i webinaret får du mulighed for at stille de spørgsmål, du brænder inde med i forhold til Product Owner-rollen inden for det populære Scrum-framework. Vi har også et godt tilbud til dig, der møder op, så skynd dig at tilmelde dig 😉 ⬇️

Tilmelding

Tak for din tilmelding. Du modtager en e-mail fra os når webinaret nærmer sig.
Der er desværre grus i maskineriet. Prøv igen.

På webinaret møder du

Peter Lindberg

Peter Lindberg er produktudvikler med årelang erfaring inden for digital produktudvikling. Peter har gennem årene hjulpet mange af landets større virksomheder med at udvikle sig inden for product management, product discovery og product delivery.

Han hjælper fra ide til succes i markedet, altid med udgangspunkt i hypotesedrevet-produktudvikling og kundens behov. Til daglig arbejder Peter som underviser og coach hos Syndicates kunder.