12. december 2023 – kl. 10.00-11.00

Kom i gang med grafisk facilitering og sig farvel til r** kedelige møder!

På grund af stor interesse gentager jeg webinaret om grafisk facilitering, som blev holdt den 23. august 2023.
 
Hvis du missede det første webinar eller gerne vil høre, hvordan grafisk facilitering er modgiften til r**kedelige møder, så skal du deltage i dette webinar, hvor du kan blive klogere på:

✅ Hvorfor grafisk facilitering kan blive din vej til mere arbejdsglæde
✅ Hvor nemt du kan komme i gang med at lære grafiskfacilitering
✅ Hvorfor det at kunne facilitere et møde kan gøre dig til den mest efterspurgte medarbejder i virksomheden

Du har måske selv siddet til et møde,der var så uinspirerende, at du lige kom til at læse lidt mails eller tænkte ”lad os nu blive færdige, så jeg kan komme tilbage til arbejdet”.

Sådan nogle møder har jeg i hvert fald selv deltaget i. Men heldigvis er det fortid. Modgiften mod pinefulde møder er simpel. Det handler om at visualisere, engagere og aktivere deltagerne og det bedste redskab, du kan bruge til det, er grafisk facilitering.

 ”Jamen Camilla, jeg kan ikke tegne 😕”

Heldigvis behøver du ikke at kunne tegne for at blive god til grafisk facilitering. Med et par skabeloner og lidt tegnetips har du alt, hvad du skal bruge for at komme hurtigt i gang.

Lær at understøtte teamsamarbejde, retning og processer, imens du får deltagerne op af stolen og med til at tage ejerskab.

Det bedste af det hele er, at med grafisk facilitering visker vi det kedelige væk og erstatter det med engagement.

Tænk hvis du og dine kollegaer glædede jer til at samles. Hvis I kunne gå fra møder med fornyet energi og et klart udbytte af den tid, I lige har brugt sammen.

Hvis du kan nikke genkende til de r** kedelige møder og er klar på at gøre noget ved det, så skal du komme med til mit webinar den 12. december kl. 10.00 – 11.00.

Webinaret er gratis og henvender sig til dig, der er ny inden for grafisk facilitering – eller er interesseret i at prøve det af.

Jeg kommer til at snakke om det helt fundamentale, du skal vide som ny grafisk facilitator. Og til dem der virkelig vil give den fuld gas og fed sprittusch med grafisk facilitering, så har jeg også et godt tilbud.

Jeg håber vi ses!

Tilmelding

Tak for din tilmelding. Du modtager en e-mail fra os når webinaret nærmer sig.
Der er desværre grus i maskineriet. Prøv igen.

På webinaret møder du

Camilla Linnemann

Camilla Linnemann er en passioneret og erfaren facilitator. Hun krydrer sit teoretiske afsæt som Certificeret Business Facilitator (IAF) med et særligt blik for at inddrage deltagere og medarbejdere i problemløsning gennem workshops og møder. Hun skaber bl.a. værdi gennem visuelle virkemidler og inspirerer altid med nye metoder og teknikker til at engagere og skabe motivation.

Camilla har afholdt adskillige kurser i facilitering og grafisk facilitering – altid med fokus på at sætte deltagernes dagligdag i centrum og få tuschen i hånden fra start.