9. september 2024 – 14.00-15.00

Diversitet kan være farligt, hvis du glemmer psykologisk sikkerhed!

Mange taler om, at teams med høj diversitet performer bedre end andre, når det angår produktivitet og innovation.

Men hvad mange ikke taler om, det er, at der i høj diverse teams er risiko for markant underpræstation og mistrivsel, hvis der ikke eretableret psykologisk sikkerhed.

Måske har du selv prøvet det? At være i et team, hvor stemningen var giftig? Hvor alle syntes hinanden var dumme, eller der opstod kliker? Hvor man slet ikke kunne samarbejde og gik ked af det til og fra arbejde?

Måske var du faktisk placeret i et fuldstændigt fantastisk team med kæmpe potentiale pga. høj diversitet. Desværre manglede i psykologisk sikkerhed, og derfor ledte jeres diversitet i stedet til splittelse.

Hvis du gerne vil vide, hvordan I kan konvertere diversitet til trivsel, innovation og produktivitet, så deltag i dette webinar.

Det kan du tage med fra webinaret

  • Forstå, hvordan vi kan øge team-performance med diversitet
  • Forstå, hvorfor teams med stor mangfoldighed gør det så meget bedre
  • Få indblik i forskellige typer af diversitet
  • Forstå, hvorfor diversitet uden psykologisk sikkerhed er farligt
  • Få indsigt i, hvordan du som leder og medarbejder kan arbejde aktivt med at skabe en psykologisk sikker kultur
  • Få konkrete råd til, hvordan du får diversitet i dit team til at blomstre i hverdagen

Tilmelding

Tak for din tilmelding. Du modtager en e-mail fra os når webinaret nærmer sig.
Der er desværre grus i maskineriet. Prøv igen.

På webinaret møder du

Katrine Hald Kjeldsen

Katrine er agil coach med særligt fokus på agil ledelse og organisationsforståelse. Hun har rådgivet ledelser i bl.a. Bankdata, Salling Group, the LEGO Group, og SEGES.’Hovedbudskabet er, at organisationens forandringsevne er en funktion af lederes evne til at forandre sig selv og træde ind i en helt ny type lederskab. Ledere skal lære et helt nyt organisatorisk landskab at kende og arbejde målrettet med at aflære traditionelle lederdyder.

Nina Lilholt

Nina Lilholt er en erfaren forandringsagent, Agile Coach, Scrum Master og underviser med årelang erfaring i at arbejde med mennesker og forandring i mellemstore og store virksomheder i Danmark.

En god undervisningsdag for Nina er, når folk går ophøjede, klogere og motiverede fra undervisningen. Det gør hun ved at bringe sin egen viden og erfaring i spil, samt sikre en god balance mellem teori, diskussioner og øvelser.