8. juni 2023 – kl. 13.00-14.00

Bliv en Product Owner i verdensklasse

Virksomheder har i stigende grad brug for dygtige Product Owners.
Er du en af dem? 🚀

Hvis ikke, så kan du blive det. Tilmeld dig dette webinar med den erfarne Product Owner og underviser Peter Lindberg, der mener, at rollen som Product Owner er den vigtigste, sværeste og mest misforståede i organisationer, der arbejder agilt. Rollen er essentiel for både værdiskabelse, forretning og ikke mindst kunderne.

Overvejer du at tage næste skridt i din karriere inden for produktudvikling og blive en Product Owner i verdensklasse, eller er du bare nysgerrig på mulighederne, så er det her webinar noget for dig.

På webinaret får du indblik i:

  • Hvorfor Product Owner-vejen kan være et boost til din karriere
  • Hvad de grundlæggende færdigheder, værktøjer og teknikker er, som en succefuld Product Owner skal mestre
  • Hvad de virkelig dygtige Product Owners gør for at være og forblive succesfulde

Til sidst i webinaret får du mulighed for at stille de spørgsmål, du brænder inde med i forhold til Product Owner-rollen inden for det populære Scrum-framework. Vi har også et godt tilbud til dig, der møder op, så skynd dig at tilmelde dig 😉 ⬇️

Tilmelding

Tak for din tilmelding. Du modtager en e-mail fra os når webinaret nærmer sig.
Der er desværre grus i maskineriet. Prøv igen.

På webinaret møder du

Peter Lindberg

Peter Lindberg er produktudvikler med årelang erfaring inden for digital produktudvikling. Peter har gennem årene hjulpet mange af landets større virksomheder med at udvikle sig inden for product management, product discovery og product delivery.

Han hjælper fra ide til succes i markedet, altid med udgangspunkt i hypotesedrevet-produktudvikling og kundens behov. Til daglig arbejder Peter som underviser og coach hos Syndicates kunder.