Om os

Syndicate designer og bygger digitale produkter og services - end-to-end. Vi udvikler og eksekverer organisatoriske strategier og transformationer samtidigt med, at vi udvikler det enkelte menneske.

Vil du vide mere?
Kontakt os: info@syndicate.dk

Vores vision

“We want to be the leading enablers of product-led organisations and creators by supporting them to continuously deliver value to their customers”.
Med 'product-led' mener vi virksomheder, hvis primære vision er at levere værdi til deres kunde via deres produkt.

Læs mere om, hvad vi tilbyder

Vores fundament

Syndicates rejse startede i august 2018, og selvom vi stadig er nye, så har vi mange års erfaring med i rygsækken. Sammen udgør vi et kartotek af viden og ekspertise på størrelse med Jylland (We kid you not).

Vores syndikat

Vi er en selvorganiserende gruppe af mennesker, der vægter sammenskabelse, ekspertise og innovation højt i vores professionelle liv. Begrebet 'flat army' er en vigtig del af vores selvforståelse som Syndicate. Fælles for os alle er, at vi er gennemsyrede af nørderi - og stolte af det.

Se hvem vi er

Vores Lab

Er der noget smukkere end at se produkter spirer? Ikke hvis du spørger os. I vores lab får vores produkt-idéer lov til at blomstre, vokse og udvikle sig, så de en dag kan blive værdifulde og brugbare for os alle sammen.

Kom indenfor i vores lab