Agile Leadership in Practice

7-dages uddannelse fordelt på 4 moduler

Agile er et paradigmeskifte, som kræver ny indsigt og kilometer i benene. Denne uddannelse giver dig den forståelse og den træning, du som ledere har brug for i praksis.

Det kan du efter uddannelsen

Med uddannelsen Agile Leadership in Practice får I en bred og dyb forståelse for agile, de praktiske kompetencer og den værktøjskasse, der er nødvendig for, at I kan agere og udvikle jer selv som ledere i en agil kontekst.

I kan forvente at blive løbende udfordret igennem hele uddannelsesforløbet, og at I vil gennemgå en personlig udvikling, der vil opbygge ballast og ro i forhold til jeres rolle som ledere i en agil kontekst.


Indhold og forløb

Uddannelsen er skræddersyet til dig, der er leder i en virksomhed og bruger agile som redskab. Du har personaleansvar for et eller flere teams, der arbejder agilt og vil gerne arbejde med det, du lærer undervejs på uddannelsen.

Efter uddannelsen har du blandt andet:

• Fået en indgående forståelse for det agile paradigmeskifte, hvorfor og hvornår agile giver mening, og du kan forklare det til andre
• Forstået det agile mindset og den kultur, der understøtter agile bedst
• Fået et solidt grundlag for at agere som leder i en agil kontekst
• Lært hvordan dit personlige lederskab kan understøtte agile teams, og fået indsigt i, hvordan din egen adfærd kan hæmme eller fremme tillid og samarbejde
• Lært hvad der kendetegner en agil organisation, herunder transformation mastery, technical mastery og business mastery


Download kursusbeskrivelse

Er du på udkig til dig selv?

Ønsker du at tilmelde dig Agile Leadership in Practice som enkelt person, kan du gøre det her.

Interesseret i kurset?

Udfyld felterne hvis du vil kontaktes og høre mere om kurset - eller tage fat i os på info@syndicate.dkTak for din henvendelse.
Vi kontakter dig snarest.


Oops! Something went wrong while submitting the form.

Relevante kurser

No items found.

Leder du efter et kursus eller en uddannelse til dig selv?

Syndicate U er for dig, der er på jagt efter inspiration, viden og faglige redskaber, der sætter din karriere i bevægelse.

Lær mere på Syndicate U